ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ NICKNAME

Είσαι ένα σουτ μακριά από το να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου!

nickname logo image

Συμπλήρωσε το nickname σου στο παρακάτω πεδίο:

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό!
Παρακαλούμε συμπληρώστε ένα έγκυρο nickname
loader
Κάτι πήγε στραβά! Δοκίμασε ξανά αργότερα.
Το username υπάρχει ήδη!
Η επιλογή σου αποθηκεύτηκε!
Θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα υποχρεωτικά πεδία
Κάτι πήγε στραβά! Δοκίμασε ξανά αργότερα.
Η επιλογή σου αποθηκεύτηκε!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ NBA ID!

Ανακάλυψε αποκλειστικά προνόμια για όλα τα μέλη. Let’s go!

Πως να εγγραφείτε για ένα Virtual Meet n’ Greet με τον Shaquille O’Neil και Vince Carter

article image

Γνωρίστε και συνομιλήστε με τους δύο θρύλους του ΝΒA με αφορμή τους αγώνες του Abu Dhabi 2022.

 

Το ανανεωμένο NBA iD σας δίνει την ευκαιρία να λάβετε μέρος στα meet n’ greet με τον Shaquille O’Neil και τον Vince Carter, τα οποία θα  πραγματοποιηθούν στις 6 και 8 Οκτωβρίου 2022.

 

 

Τι πρέπει να κάνετε για να εγγραφείτε στην κλήρωση; Είναι πολύ απλό…

 

Δεν έχετε παρά ν’ ακολουθήσετε βήμα, βήμα την απλή διαδικασία που περιγράφουμε παρακάτω και ποιος ξέρει; Μπορείτε να είστε ένας από τους τυχερούς.

 

 

Το NBA ανανέωσε τις ψηφιακές του υπηρεσίες δημιουργώντας το παγκόσμιο ΝΒΑ iD όπου συγκεντρωμένα, σ’ ένα μέρος μπορείτε ν’απολαύσετε όλα τα οφέλη του αγαπημένου σας πρωταθλήματος και φυσικά να είστε μέρος μιας μπασκετικής κοινότητας.  Για να βρεθείτε στο NBA iD και να ξεκινήσετε τη διαδικασία κάντε κλικ στα Global Benefits στο μενού.

 

 

 

 

Μόλις μεταβείτε στη σελίδα του ΝΒΑ iD, κάντε κλικ στο κουμπί “Sign in or Join”. Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο ελληνικό ΝΒΑ iD ή στο μέχρι πρότινος Fan Club μπορείτε να κάνετε log in χρησιμοποιώντας τα ίδια στοιχεία σύνδεσης (email και κωδικό πρόσβασης).

Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε καινούριο πολύ εύκολα. Ο νέος σας λογαριασμός σας δίνει πρόσβαση και στο NBA ID Greece, στην εφαρμογή NBA ή στο NBA League Pass.

 

Εγγραφείτε στις κληρώσεις για να συναντήσετε τον Shaquille O’Neil και τον Vince Carter

 

Μόλις συνδεθείτε, στη σελίδα Benefits έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλα τα οφέλη της δωρεάν συνδρομής σας.  \Επίσης, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στις δύο κληρώσεις για τα meet n’ greet με Shaq και Air Canada.

 

 

 

 

Κάντε κλικ σε κάθε μία από τις εκδηλώσεις και ολοκληρώστε τα βήματα που υποδεικνύονται για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση.

 

 

 

Η προθεσμία εγγραφής στην κλήρωση είναι η 2 Οκτωβρίου 2022. Σε περίπτωση που είστε ένας από τους 5 νικητές κάθε μίας από τις δύο κληρώσεις, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να παρακολουθήσετε την εικονική συζήτηση με τον Shaquille O’Neal ή τον Vince Carter.

registration wall bg image

Κάνε εγγραφή στο NBA iD για να διαβάσεις όλο το άρθρο και ανακάλυψε ακόμα περισσότερα συναρπαστικά νέα για τον κόσμο του NBA!